VREMEA în week-end: Ce temperaturi vor fi în ţară, în Bucureşti şi la munte

Postat la 05 aprilie 2013 18 afişări

Sâmbătă, în vestul, centrul şi nordul ţării valorile termice vor fi în scădere, vremea devenind mai rece decât în mod obişnuit la începutul lunii aprilie, cerul va fi mai mult noros şi pe arii relativ extinse va ploua.

VREMEA în week-end: Ce temperaturi vor fi în ţară, în Bucureşti şi la munte

 În nordul Carpaţilor Orientali, iar noaptea posibil şi în nordul extrem al Moldovei, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă sau ninsoare. În celelalte regiuni vremea va fi caldă, cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales după-amiaza şi seara şi ploile, mai ales averse însoţite şi de descărcări electrice, se vor semnala local în Moldova şi izolat în rest.

Vântul va prezenta intensificări temporare în centrul, sudul şi estul teritoriului, precum şi la munte. Temperaturile maxime vor fi de la 7...8 grade în nordul extrem al Moldovei şi în Maramureş până la 22...23 de grade în Muntenia şi Dobrogea, iar cele minime se vor situa, în general, între 1 şi 9 grade.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vremea-in-week-end-ce-temperaturi-vor-fi-in-tara-in-bucuresti-si-la-munte-10715292
10715292
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.