Vrei să câştigi 10 000 de dolari? Acest tânăr oferă recompense pentru cine îi găseşte o iubită

Postat la 08 iulie 2015 1203 afişări

Vrei să câştigi 10 000 de dolari? Acest tânăr oferă recompense pentru cine îi găseşte o iubită

Ren Lu You oferă 10 mii de dolari celui care îi găseşte o iubită, scrie Business Insider. Tânărul a fost la 30 de întâlniri în ultimele zece luni şi nu a găsit femeia potrivată. Ca să remedieze situaţia a decis să apeleze la ajutorul oamenilor şi a creat un site unde oamenii pot depune aplicaţii în acest sens.

Ren Lu You are 29 de ani şi trăieşte în Birmingham, Alabama, a absolvit Harvard Business School, iar acum lucrează ca asociat la o firmă de capital privată.

You trebuie să se vadă cel puţin şase luni cu femeia respectivă, înainte de a premia persoana care l-a ajutat să-şi găsească femeia visurilor.  Pentru a găsi persoana potrivita el este dispus să plătească 10 mii de dolari, comparând acest process cu achiziţia unei case sau a unei maşini.

“10 mii de dolari pare o sumă rezonabilă când vorbim de găsirea personei potrivite, alături de care să-ţi petreci viaţa”, a spus Ren Lu You.

Înainte de a apela la această masură, tânărul a folosit şi serviciile de dating online, cum ar fi OkCupid, Match.com sau Tinder, însă a fost dezamăgit. Nu a găsit ceea ce căuta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iubire,
tanar,
gasire,
femeie,
business,
ajutor,
intalniri,
oameni,
refuz
/actualitate/vrei-sa-castigi-10-000-de-dolari-acest-tanar-ofera-recompense-pentru-cine-ii-gaseste-o-iubita-14556123
14556123
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.