Vosganian: Guvernul lui Negoita este acelasi cu al lui Croitoru, cu alt premier desemnat

Postat la 09 noiembrie 2009 47 afişări

Purtatorul de cuvant al PNL, Varujan Vosganian, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, ca Guvernul Negoita este aceeasi formula ca in cazul Croitoru, dar cu alt premier desemnat, mentionand ca si in cazul acestui Cabinet raman valabile argumentele utilizate de liberali la demiterea Executivului Boc II.

"E acelasi Guvern ca si Guvernul Croitoru, cu alt premier desemnat. Si spre deosebire de Guvernul celalalt care mai avea macar o justificare palida ca primul-ministru este un tehnocrat independent, acest Guvern nu are nicio justificare de a schimba Guvernul Boc", a sustinut Varujan Vosganian.

Intrebat daca PNL ar vota un astfel de Guvern, vicepresedintele PNL a mentionat ca si in cazul Guvernului Negoita raman valabile argumentele contra exprimate de liberali la demiterea Guvernului Boc.

Alte stiri pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vosganian-guvernul-lui-negoita-este-acelasi-cu-al-lui-croitoru-cu-alt-premier-desemnat-5093197
5093197
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.