Vola.ro s-a extins pe segmentele de zboruri charter şi pachete turistice all inclusive

Postat la 07 mai 2014 41 afişări

Vola.ro s-a extins pe segmentele de zboruri charter şi all inclusive, în peste 100 de destinaţii externe, şi estimează că, în trei ani, pachetele turistice vor reprezenta cel puţin 25% din volumul vânzărilor, a anunţat agenţia online de turism.

Vola.ro s-a extins pe segmentele de zboruri charter şi pachete turistice all inclusive

 "Am început să lucrăm la acest produs urmărind procesul decizional al clienţilor noştri. Am observat că în decizia achiziţionării unei vacanţe clienţii noştri îşi doreau o privire de ansamblu asupra opţiunilor existente, de la escapade scurte, de 3-4 zile, în marile oraşe ale Europei la vacanţe mai lungi, de 7-14 zile, pe litoral. Am realizat că lipseşte de pe piaţă un instrument care să ofere această privire de ansamblu, un loc unde să poţi să-ţi planifici atât city break-uri de weekend, cât şi vacanţa de vară. Şi astfel am început să construim această platformă care s-a materializat în noua noastră secţiune de vacanţe www.vola.ro/vacante", a declarat Daniel Truică, managing partner şi fondator Vola.ro.

Platforma cuprinde oferte last minute, oferte pentru seniori, promoţii early booking, pachete all inclusive, city break-uri şi chartere, în peste 100 de destinaţii turistice, de la litoralul Greciei, Turciei, Bulgariei, Italiei, Portugaliei şi Spaniei până la pachete turistice de weekend în peste 26 de oraşe.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vola-ro-s-a-extins-pe-segmentele-de-zboruri-charter-si-pachete-turistice-all-inclusive-12604060
12604060
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.