O lecţie pentru politicienii români! "Ştiţi care e diferenţa dintre România şi această ţară cu doar 4 milioane de locuitori?

Postat la 17 iulie 2018 455 afişări

Adrian Porumboiu a ţinut să-i critice pe politicienii din România după parcursul impresionant al Croaţiei de la Campionatul Mondial din Rusia. Fostul arbitru a spus că i-ar urca pe toţi în două, trei autobuze şi i-ar duce să vadă ce infrastructură au dezvoltat croaţii în ultima perioadă.

O lecţie pentru politicienii români! "Ştiţi care e diferenţa dintre România şi această ţară cu doar 4 milioane de locuitori?

"În momentul în care vom trăi să vedem un preşedinte, nu neapărat femeie, care vine la meciuri în tricoul echipei naţionale... şi stă acolo şi suferă lângă jucători şi e implicat de o natură care să creeze o emulaţie în jurul acestui fenomen... Când vom vedea că fotbalul e condus de cei care l-au practicat... preşedintele federaţiei din Croaţia e cel mai mare jucător pe care l-au avut (n.r Davor Šuker). Când vom vedea lucrurile astea în România şi fotbalul va fi cel care trebuie să fie şi va fi iubit cu adevărat, vom putea visa la aşa ceva. Până atunci... La noi toate scârţie din toate încheieturile, nu doar fotbalul.

Eu am fost observator de câteva ori în Croaţia, la Rijeka, la Split... Dar revin la Rijeka. I-aş urca pe politicienii noştri în două, trei autobuze, în frunte cu preşedintele, cu prim-ministrul... şi să meargă de la Zagreb la Rijeka. Să vedeţi ce viaducte, ce străzi suspendate... Iar când te uiţi din avion vezi numai şosele şi autobenzi care îţi iau ochii. Atunci o să putem să sperăm şi noi. Când faci cinci kilometri şi-l vezi pe papiţoiul ăla de Ponta că se apucă să cheme ziariştii pentru că a dat în folosinţă zece kilometri de autostradă... să fim serioşi. Asta este diferenţa dintre Croaţia şi România", a spus Porumboiu, în cadrul emisiunii ProSport LIVE.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.