LIVE: CELE MAI RESPONSABILE COMPANII DIN ROM NIA: CUM RĂSPUNZI NEVOILOR PREZENTULUI FĂRĂ SĂ LE COMPROMIŢI PE CELE ALE VIITORULUI.

Vodafone a implementat Supernet: Clienţii 3G pot folosi viteze de transfer de până la 43,2 Mbps şi de până la 300 Mbps pentru 4G

Autor: Adrian Dumitrache Postat la 08 septembrie 2014 71 afişări

Reţeaua Vodafone România permite viteze de transfer de până la 43,2 Mbps utilizatorilor de servicii 3G şi de până la 300 Mbps pentru clienţii 4G, la care se adaugă o soluţie de securitate, localizată la nivel de reţea, care furnizează protecţie antivirus.

"Supernet reprezintă cel mai bine puterea reţelei noastre reconfigurate. Nu este un nou produs sau un nou plan tarifar, ci este cea mai recentă implementare, destinată să furnizeze clienţilor o mai bună utilizare a smartphone-urilor", a declarat directorul general al Vodafone România, Ravinder Takkar, într-un comunicat.

Prin introducerea Supernet, toţi utilizatorii Vodafone au acces la viteze ridicate de transfer de până la 43,2 Mbps pentru serviciile 3G, iar utilizatorii serviciilor 4G pot efectua transferuri cu viteze de download de până la 300 Mbps.

MaxProtect furnizează tuturor utilizatorilor o soluţie de securitate la nivel de reţea, pentru orice smartphone, tabletă, laptop sau PC, numai în reţeaua Vodafone, fără a necesita eforturi suplimentare de instalare a vreunei aplicaţii.

Serviciul asigură protecţie antivirus, anti-phishing şi antimalware pentru traficul de Internet efectuat prin reţeaua Vodafone.

MaxProtect este disponibil fără costuri suplimentare pentru toţi abonaţii RED, pe întreaga durată contractuală. Şi ceilalţi abonaţi pot utiliza serviciul fără costuri suplimentare pentru o perioadă de şase luni.

Vodafone România este o divizie a grupului britanic Vodafone Group, cu aproximativ 435 de milioane de clienţi la 30 iunie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
VODAFONE,
INTERNET,
/actualitate/vodafone-a-implementat-supernet-clientii-3g-pot-folosi-viteze-de-transfer-de-pana-la-43-2-mbps-si-de-pana-la-300-mbps-pentru-4g-13226948
13226948
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.