Vin ninsorile! Cod galben de ninsori şi cod portocaliu de VISCOL în Bucureşti şi alte judeţe din ţară.

Postat la 15 ianuarie 2016 438 afişări

Vin ninsorile! Cod galben de ninsori şi cod portocaliu de VISCOL în Bucureşti şi alte judeţe din ţară.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o atenţionare COD GALBEN de ninsori începând de sâmbătă, pentru zona de sud şi sud-est a ţării, precum şi un COD PORTOCALIU de viscol pentru mai multe judeţe, inclusiv pentru Bucureşti.

"Potrivit avertizării meteorologice, codul galben de ninsori va intra în vigoare începând de sâmbătă seară,  aria ninsorilor urmând să se extindă dinspre Lunca Dunării şi va cuprinde treptat regiunile sudice şi sud-estice ale ţării, precum şi zona Carpaţilor de Curbură. Se va depune strat de zăpadă consistent, iar vântul va avea intensificări cu viteze de 55/ 65 km/h, viscolind ninsoarea.

Codul portocaliu de viscol a fost emis pentru judeţele Buzău, Prahova, Ilfov (inclusiv municipiul Bucureşti), Giurgiu, Ialomiţa, Călăraşi, Brăila, Vrancea, Galaţi. Temporar viscolul va fi puternic, iar viteza vântului la rafală va depăşi 70/80 km/h. Zăpada va fi troienită şi vizibilitatea se va reduce sub 50 m. În judeţele Tulcea şi Constanţa, viscolul va avea intensitatea maximă începând din primele ore ale zilei de duminică.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vin-ninsorile-cod-galben-de-ninsori-si-cod-portocaliu-de-viscol-in-bucuresti-si-alte-judete-din-tara-14966580
14966580
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.