Videanu: Profitul Complexului Energetic Oltenia ar fi fost şi mai mare dacă Victor Ponta nu-l căpuşa

Postat la 30 ianuarie 2013 13 afişări

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu susţine că, doar datorită guvernelor PDL, Complexul Energetic Oltenia se află pe profit, că Victor Ponta nu are nici cel mai mic merit în performanţa înregistrată de complex, iar profitul ar fi fost mai mare dacă Ponta nu l-ar fi "căpuşat".

"Precizez ferm: Victor Ponta nu are nici cel mai mic merit în performanţa înregistrată de Complexul Energetic Oltenia. Mai mult, profiturile obţinute de Complexul Energetic Oltenia ar fi fost şi mai mari dacă Victor Ponta nu ar fi capuşat Complexul. Singurul lucru în care sunt de acord cu Victor Ponta în ceea ce priveşte situaţia Complexului Oltenia este ca DNA să ducă până la capăt anchetele privind activitatea asupra instituţiei. În acest fel se va vedea cum Victor Ponta a căpuşat Complexele Turceni şi Rovinari", declară Adriean Videanu, într-un comunicat remis miercuri agenţiei MEDIAFAX.

El a arătat că "Victor Ponta se comportă ca musca la arat" şi că, doar datorită guvernelor PDL, Complexul Energetic Oltenia se află astăzi pe profit.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Videanu,
Victor Ponta,
Complex
/actualitate/videanu-profitul-complexului-energetic-oltenia-ar-fi-fost-si-mai-mare-daca-victor-ponta-nu-l-capusa-10533329
10533329
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.