Victoria Beckham va primi Ordinul Imperiului Britanic în rang de Ofiţer în 2017

Autor: Monica Stoica Postat la 29 decembrie 2016 107 afişări

Victoria Beckham este pe Lista Onorurilor Reginei (Queen’s Honours List), o listă de persoane pe care regina Elizabeth a II-a le răsplăteşte în fiecare an. Beckham va primi în 2017 Ordinul Imperiului Britanic în rang de Ofiţer pentru contribuţii în modă şi pentru implicarea în acţiuni de caritate.

Soţul său, fostul star al fotbalului englez David Beckham, a primit aceeaşi distincţie în 2003, informează People.

Victoria Beckham s-a remarcat ca membră a grupului Spice Girls, iar în ultimii ani a devenit creatoare de modă, lansând mai multe colecţii. Aceasta a a reuşit de-a lungul anilor o transformare spectaculoasă, devenind dintr-o cântăreaţă pop - pe vremea când făcea parte din grupul Spice Girls - un designer de modă foarte apreciat, ale cărei colecţii sunt prezentate la marile evenimente de profil din lumea întreagă.

Citiţi mai multe pe Mediafax

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
VICTORIA BECKHAM,
ORDIN,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.