George Michael, noi detalii despre operele de caritate pentru copii şi un concert tribut în 2017

Autor: Monica Stoica Postat la 29 decembrie 2016 75 afişări

Un concert dedicat superstarului George Michael, în cadrul căruia vor susţine recitaluri vedete de talie mondială, va fi organizat în 2017, a anunţat Esther Rantzen, preşedintele organizaţiei de caritate şi asistenţă pentru copii Childline, pe care George Michael a susţinut-o prin donaţii.

După ce George Michael s-a stins din viaţă prematur la vârsta de 53 de ani, în 25 decembrie, Esther Rantzen, fondatoarea organizaţiei de caritate Childline a anunţat că va organiza un concert dedicat starului, care a susţinut de-a lungul timpului Childline prin donaţii de sume importante.

Rantzen a anunţat că în cadrul concertului vor participa vedete internaţionale şi că tot atunci se vor celebra 30 de ani de la înfiinţarea organizaţiei de caritate.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GEORGE MICHAEL,
CONCERT,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.