Viaţa incredibilă a miliardarului care vrea să îi ţină piept lui Vladimir Putin în cursa pentru preşedinţia Rusiei

Postat la 13 decembrie 2011 6 afişări

Mihail Prohorov, proprietarul echipei de baschet New Jersey Jets şi unul dintre cei mai bogaţi oameni din Rusia, a anunţat că va intra în cursa pentru preşedinţie. El trebuie să primească două milioane de semnături pentru a putea candida la alegerile din luna martie 2012, scrie Business Insider.

Un lucru este sigur: Prohorov, al treilea cel mai bogat om din Rusia cu o avere estimată de revista americană Forbes la 18 miliarde de dolari, are puterea financiară de a se lupta cu actualul prim-ministru Vladimir Putin.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Vladimir Putin,
miliardar,
/actualitate/viata-incredibila-a-miliardarului-care-vrea-sa-ii-tina-piept-lui-vladimir-putin-in-cursa-pentru-presedintia-rusiei-9056104
9056104
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.