Viacom: Televiziunea Paramount Channel este disponibilă în aproape 3 milioane de case din România

Autor: Madalina Cerban Postat la 08 august 2014 93 afişări

Televiziunea de filme Paramount Channel este în prezent disponibilă în aproximativ 3 milioane de case din România, a anunţat compania Viacom International Media Networks, într-un comunicat remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX.

Anunţul companiei Viacom International Media Networks (VIMN), care deţine Paramount Channel, vine după ce televiziunea şi-a extins în această săptămână prezenţa pe piaţa audiovizualului din România, intrând în reţelele de cablu ale companiei de telecomunicaţii RCS&RDS.

"Suntem încântaţi să extindem parteneriatul cu RCS&RDS într-un timp atât de scurt. Acest lucru reprezintă cu adevărat un pas important nu doar pentru Paramount, ci şi pentru celelalte canale din portofoliului nostru disponibil în România", a declarat Bartosz Witak, General Manager al VIMN pentru Israel şi Europa Centrală şi de Est.

Paramount Channel este deţinută de compania Viacom International Media Networks (VIMN), o divizie a Viacom Inc., care operează la nivel internaţional şi televiziunile MTV, Nickelodeon, VH1 şi Comedy Central Extra.

Televiziunea de filme Paramount Channel s-a lansat în reţelele de cablu (analogic sau digital) ale companiei de telecomunicaţii RCS&RDS marţi seară, după cum au declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, surse din piaţa media.

Televiziunea de filme Paramount Channel a intrat pe piaţa audiovizualului din România în prima parte a acestui an.

Astfel, pe 28 mai, Paramount Channel a intrat în grila platformei de satelit Digi, deţinută de RCS&RDS. Surse din piaţa media au declarat la momentul respectiv, pentru MEDIAFAX, că, în aceeaşi perioadă, televiziunea Paramount Channel s-a lansat şi în grilele altor doi operatori de cablu mici din România.

Paramount Channel difuzează o selecţie de filme clasice şi filme premiate din catalogul Paramount, deţinut de compania-mamă a VIMN, Viacom Inc.

Programul televiziunii include şi alte filme americane de studio sau independente, dar şi filme europene. Paramount Channel difuzează şi selecţii de cascadorii de film şi imagini exclusive din spatele scenei, precum şi interviuri cu actori şi regizori.

Televiziunea Paramount Channel a fost lansată la nivel internaţional în anul 2012, în Spania. În 2013, Paramount Channel s-a lansat în Franţa, iar, în prima parte a acestui an, televiziunea a început să emită şi în Rusia şi Ungaria, potrivit hollywoodreporter.com.

RCS&RDS este una dintre cele mai importante companii de pe piaţa serviciilor de televiziune prin cablu şi satelit din România.

În ultimii ani, RCS&RDS şi-a dezvoltat propriile televiziuni. Astfel, în prezent compania deţine televiziunea de ştiri Digi 24 HD (cu staţiile aferente din teritoriu), televiziunile de filme Digi Film, televiziunile de sport Digi Sport, dar şi televiziunile de documentare Digi Animal World, Digi Life şi Digi World (cu variantele "secundare" Animal World Channel, Life Channel şi World Channel). De asemenea, RCS&RDS este acţionar la posturile muzicale Music Channel, H!T Music Channel şi UTV.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PARAMOUNT CHANNEL,
DISTRIBUŢIE,
ABONAŢI
/actualitate/viacom-televiziunea-paramount-channel-este-disponibila-in-aproape-3-milioane-de-case-din-romania-13060653
13060653
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.