Veşti proaste pentru americani. Primarul New York-ului, Bill de Blasio, a crescut preţul unui pachet de ţigări cu 30%

Autor: Andra Stroe Postat la 05 iunie 2018 266 afişări

Primarul Bill de Blasio a crescut preţul unui pachet de ţigări de la 10,5 dolari la 13 dolari, echivalentul a 17 dolari australieni, lege care va intra în vigoare luna aceasta.

Veşti proaste pentru americani. Primarul New York-ului, Bill de Blasio, a crescut preţul unui pachet de ţigări cu 30%

Valoarea în dolari australieni e relevantă pentru că Australia încă deţine cel mai mare tarif din lume pe produsele de tutun. În Sidney, un pachet de ţigări se comercializează cu 40 de dolari australieni.

 

Trezorierul Scott Morrison a anunţat că fumătorii trebuie să se aştepte la încă o majorare a preţurilor de la 1 septembrie.  Creşterea taxelor este de aşteptat să ducă la o scumpire cu aproximativ 3 dolari pentru un pachet clasic de ţigarete.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.