Veşti PROASTE: O nouă tulpină de COVID, cu două mutaţii, a fost descoperită în India

Postat la 24 martie 2021 791 afişări

Veşti PROASTE: O nouă tulpină de COVID, cu două mutaţii, a fost descoperită în India

Ministerul Sănătăţii din India a anunţat descoperirea unei noi tulpini a coronavirusului. India a înregistrat cele mai mari valori zilnice de infectări şi decese de la începutul anului.

India a anunţat miercuri că a descoperit o nouă tulpină de coronavirus, în afara multor alte variante de urmărit (VOC) ce au fost descoperite în străinătate, transmite Reuters.

”Deşi VOC şi o nouă variantă cu dublă mutaţie au fost depistate în India, acestea nu au fost detectate în numere suficient de mari pentru a avea vreo legătură directă sau a explica creşterea rapidă a numărului de cazuri în unele state (indiene)”, spune ministerul sănătăţii într-un comunicat de presă.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
india,
descoperire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.