VEŞTI BUNE pentru bucureşteni: Trenurile de metrou vor circula mai des, iarna, dacă situaţia o impune

Postat la 25 octombrie 2017 117 afişări

Intervalul de circulaţie a trenurilor de metrou va fi redus, iar garniturile vor fi suplimentate, iarna, în perioada cu vârf de trafic, dacă situaţia o impune, pentru evitarea supraaglomerării, se arată într-un comunicat de presă al Metrorex, emis miercuri.

VEŞTI BUNE pentru bucureşteni: Trenurile de metrou vor circula mai des, iarna, dacă situaţia o impune

„Pentru evitarea supraaglomerării, atunci când situaţia o va impune, se vor lua măsurile specifice, care vor viza în special extinderea perioadei cu vârf de trafic, unde intervalul de circulaţie a trenurilor va fi redus, şi suplimentarea garniturilor de tren, dirijarea traficului de călători, comunicarea noutăţilor prin intermediul canalelor specifice, astfel încât să fie asigurată deplasarea călătorilor în siguranţă”, se arată în comunicat.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.