Veste proastă pentru şoferi. Cu cât cresc amenzile de circulaţie

Postat la 06 aprilie 2016 192 afişări

Veste proastă pentru şoferi. Cu cât cresc amenzile de circulaţie

Majorarea este consecinţa faptului că amenzile sunt calculate în funcţie de salariul minim care ajunge la 1.250 lei.

Odată cu majorarea salariul minim pe economie începând cu 1 mai 2016 se vor majora şi amenzile de circulaţie. Valoarea punctului amendă este calculată în funcţie de salariul minim, respectiv 10% din acesta, urmând să ajungă la 125 lei, de la 105 lei în prezent. Creşterea este de aproape 20 la sută.

Majorarea amenzilor va afecta diferenţiat şoferii. În timp ce conducătorii auto cu venituri mici vor fi cât se poate de loviţi, cei cu venituri ridicate nu vor simţi la buzunar sumele plătite în plus.

”Sunt foarte mari, dar sperăm să supravieţuim. Recent mi-au luat 3 puncte pentru depăşire de viteză”, spune un conducător auto.

Cititi mai multe pe www.digi24.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/veste-proasta-pentru-soferi-cu-cat-cresc-amenzile-de-circulatie-15210291
15210291
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.