Veste bună: unul dintre cele mai importante spitale în lupta contra COVID-19 scapă de carantină. Consultaţiile medicale vor fi reluate după dezinfecţie

Postat la 01 aprilie 2020 314 afişări

Veste bună: unul dintre cele mai importante spitale în lupta contra COVID-19 scapă de carantină. Consultaţiile medicale vor fi reluate după dezinfecţie

Carantina a fost ridicată din Spitalul „Dimitrie Gerota”, însă consultaţiile medicale vor fi reluate abia după dezinfectarea unităţii sanitare, informează, miercuri, Grupul de Comunicare Strategică (GCS). Spitalul fusese închis după ce un pacient cu COVID-19 a intrat în contact cu mai mulţi medici.

„La nivelul Spitalului Gerota, aparţinând Ministerului Afacerilor Interne, au fost efectuate activităţi de dezinfecţie şi igienizare, iar în acest moment carantină a fost ridicată. Personalul medical şi tehnic a intrat în spital pentru a efectua alte activităţi necesare precum nebulizarea tuturor spaţiilor”, arată sursa citată.

Conform Grupului de Comunicare Strategică, activităţile se desfăşoară în condiţii de protecţie pentru tot personalul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medici,
reluare,
important,
spitale

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.