Vânzările slabe de iPhone 5 accelerează declinul Apple pe bursă

Autor: Marius Oncu, Adrian Seceleanu Postat la 15 ianuarie 2013 16 afişări

Acţiunile companiei americane Apple, cea mai valoroasă firmă IT din lume, au scăzut la bursă după ce pe piaţă au apărut informaţii potrivit cărora vânzările de iPhone 5 sunt sub aşteptări, iar în aceste condiţii comenzile pentru componente au fost reduse semnificativ, scrie Bloomberg.

Acţiunile companiei americane Apple, cea mai valoroasă firmă IT din lume, au scăzut la bursă după ce pe piaţă au apărut informaţii potrivit cărora vânzările de iPhone 5 sunt sub aşteptări, iar în aceste condiţii comenzile pentru componente au fost reduse semnificativ, scrie Bloomberg. Acţiunile au scăzut cu aproape 5%, până la 497 de dolari, în debutul şedinţei de tranzacţionare din SUA. La finele săptămânii trecute acţiunile Apple au închis şedinţa de tranzacţionare la 520,3 dolari, în scădere cu aproximativ 26% faţă de nivelul record atins în luna septembrie, de peste 700 de dolari pe acţiune.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iPhone 5,
1Apple,
IT
/actualitate/vanzarile-slabe-de-iphone-5-accelereaza-declinul-apple-pe-bursa-10467748
10467748
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.