Vacanţa de 1 Mai - Grapini: Niciuna dintre staţiunile de pe litoral nu este 100% pregătită să primească turişti

Postat la 19 aprilie 2013 13 afişări

Niciuna dintre staţiunile de pe litoral nu este 100% pregătită să primească turişti de 1 Mai, cele mai multe probleme fiind cu spaţiile neamenajate dintre hoteluri, a declarat agenţiei MEDIAFAX Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM, Turism şi Mediu de Afaceri.

 "Niciuna dintre staţiuni nu este 100% pregătită. Din loc în loc, porţiuni dintre hoteluri, cele de spaţiu public, trotuare şi zone verzi sunt neamenajate. Sunt şi unele hoteluri care arată rău şi a căror imagine o afectează şi pe cea a hotelurilor care arată bine", a spus Grapini, prezentă pe litoral la un forum balnear.

Ea a afirmat că cel mai bine arată Mamaia, iar la polul opus sunt staţiunile Olimp, Neptun, Saturn şi cele din vecinătatea Mangaliei.

"În unele staţiuni circa 10% din hoteluri nu sunt amenajate, în altele 20%... Niciodată, însă, de 1 Mai nu au fost toate hotelurile pline, deci nu va fi afectat fluxul de turişti", a spus ministrul.

Grapini consideră că preţurile pe litoral în perioada 1 Mai - Paşte sunt mici şi accesibile turiştilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vacanta-de-1-mai-grapini-niciuna-dintre-statiunile-de-pe-litoral-nu-este-100-pregatita-sa-primeasca-turisti-10768209
10768209
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.