Următoarea generaţie Ford Fiesta va fi construită în Europa exclusiv la Köln

Postat la 10 iunie 2014 64 afişări

Fabrica Ford din Köln, Germania, va fi singura sursă de producţie la nivel european pentru viitoarea generaţie Ford Fiesta, a anunţat constructorul auto, înlăturând astfel speculaţiile privind un posibil transfer de producţie al acestui model la uzina din Craiova.

Următoarea generaţie Ford Fiesta va fi construită în Europa exclusiv la Köln

 "Ford Motor Company a anunţat astăzi că fabrica sa de asamblare din Köln (Germania) va rămâne singura sursă de producţie din Europa pentru următoarea generaţie a celui mai bine vândut model de clasă mică, Ford Fiesta. Anunţul de astăzi vine ca urmare a semnării unui acord inovativ de investiţii dintre Ford şi reprezentanţii sindicatelor germane. Acordul ia în calcul perioada 2017 - 2021 şi este de aşteptat să aducă reduceri de cost de cel puţin 400 milioane de dolari pentru Ford, fiind securizate totodată peste 24.000 de locuri de muncă pentru for Ford-Werke GmbH", se arată într-un comunicat transmis marţi de constructorul auto.

Acordul include ore şi săptămâni flexibile de lucru, precum şi alte măsuri - inclusiv internalizarea anumitor operaţiuni asigurate momentan de furnizori - care vor permite ca fabrica să fie mai eficientă din punct de vedere al costurilor, asigurând totodată ca producţia următoarei generaţii a modelului Fiesta să rămână competitivă la nivel global.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/urmatoarea-generatie-ford-fiesta-va-fi-construita-in-europa-exclusiv-la-k-ln-12733084
12733084
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.