UPDATE: Motiunea de cenzura a picat

Postat la 27 octombrie 2010 9 afişări

"Motiunea Romaniei majoritare, motiune populara", initiata de opozitie, a picat in Parlament, intrucat doar 220 de parlamentari au votat, in timp ce pentru ca Guvernul sa fie demis ar fi fost nevoie de 236 de voturi.

"Unde s-a mai vazut un Guvern victorios cu zero la 200 si ceva? Pai asa ceva nici la rugby nu exista. Probabil ca le-ar lua si tricourile daca i-ar invinge cu 200 si ceva la zero. Adica, dumneavoastra nici macar aici nu gasiti un biet parlamentar? E domn' Tinel (deputatul PDL Gheorghe Tinel - n.r.), din prima banca. Luati-l pe dansul, legati-l la ochi sa nu vada urnele, ca poate are o sansa sa voteze impotriva motiunii si aduceti-l sa voteze, dar macar un vot sa dati, de onoare", li s-a adresat Vosganian parlamentarilor PDL, care n-au avut voie sa voteze, conform deciziei partidului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/update-motiunea-de-cenzura-a-picat-7586874
7586874
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.