Unul dintre misterele "Star Wars", elucidat de un bibliotecar care a găsit scenariul original al filmului

Postat la 10 iunie 2015 5141 afişări

Unul dintre misterele "Star Wars", elucidat de un bibliotecar care a găsit scenariul original al filmului

Kristian Brown a găsit scenariul în timp ce încerca să digitalizeze colecţia de science fiction a Bibliotecii Universităţii din New Brunswick, informează businessinsider.com.

Script-ul,careeste intitulat"al patruleadraft",este datat15 martie 1976,în timp ce lansarea filmului a avut loc în 1977.

La barul Cantina, HanSolo(HarrisonFord) îl întâlneşte pe Greedo, angajatul lui Jabba the Hutt, care îi cere acestuia să îi înapoieze banii pe care Solo avea să îi dea lui Jabba. Discuţia aprinsă se transformă într-un duel în urma căruia Han Solo iese învingător.

CE SCRIA IN SCENARIU LEGAT DE ACEASTĂ SCENĂ

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
gasire,
scenariu,
star,
star wars
/actualitate/unul-dintre-misterele-star-wars-elucidat-de-un-bibliotecar-care-a-gasit-scenariul-original-al-filmului-14433251
14433251
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.