Unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume, văzut de sus. Galerie FOTO

Autor: Radu Racu Postat la 02 mai 2013 82 afişări

Este un privilegiu de care se bucură în general piloţii de curse de agrement, însă fotograful american Jeffrey Milstein a vrut să împărtăşească cu fanii săi priveliştea superbă de care se bucură de fiecare dată când zboară deasupra marilor aeroporturi.

Unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume, văzut de sus. Galerie FOTO

Este un privilegiu de care se bucură în general piloţii de curse de agrement, însă fotograful american Jeffrey Milstein a vrut să împărtăşească cu fanii săi priveliştea superbă de care se bucură de fiecare dată când zboară deasupra marilor aeroporturi din SUA. Lucrările sale cuprinse în colecţia "Flying" reunesc fotografii ale celor mai mari aeroporturi din America de Nord şi sunt realizate fie din elicopter, fie din avionul Cessna 182 pe care un prieten de-al lui i-l împrumută uneori pentru astfel de fotoreportaje. Jeffrey Milstein este absolvent al Facultăţii de Arhitectură din cadrul Universităţii Berkley California, iar în prezent lucrează ca fotograf pentru mai multe agenţii de profil. Aeroportul Internaţional JFK din New York este unul dintre cele mai mari din lume, cu un trafic anual de aproape 50 de milioane de pasageri în 2012, cifră care îl plasează pe locul 17 în topul celor mai aglomerate aeroporturi din lume.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aeroport,
galerie foto,
fotograf,
american
/actualitate/unul-dintre-cele-mai-mari-aeroporturi-din-lume-vazut-de-sus-galerie-foto-10833299
10833299
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.