Unul dintre cei mai mari retaileri de încălţăminte îşi lansează aplicaţia mobilă şi în piaţa locală

Autor: Andra Stroe Postat la 23 iulie 2020 439 afişări

Unul dintre cei mai mari retaileri de încălţăminte îşi lansează aplicaţia mobilă şi în piaţa locală

CCC, liderul sectorului de încălţăminte în Europa Centrală şi de Est, a lansat aplicaţia mobilă în România, după ce, la mijlocul lunii martie 2020, a inaugurat şi magazinul online.

După lansările anterioare din Cehia, Slovacia, Ungaria şi Austria, România este cea de-a cincea piaţă străină în care aplicaţia mobilă CCC este disponibilă. Aplicaţia vine în completarea modelului de vânzări multi-channel, combinând canelele online şi offline.

Aplicaţia oferă suport adiţional canalului e-commerce, urmând trendul crescător al cumpărăturilor mobile, şi totodată sprijină şi vânzările din magazinele staţionare. Este un proiect deja apreciat de către consumatorii din România, în special în rândul target grupurilor de tineri, iar de la lansarea de săptămâna trecută şi până acum aplicaţia a fost instalată de aproape 20.000 de utilizatori.

„Din ce în ce mai mulţi retaileri adoptă transformări digitale avansate, urmărind creşterea canalelor online de vânzare şi crearea unei experienţe consistente de cumpărare pentru consumatori. Pandemia şi restricţiile au accelerat aceste procese. Lansarea deopotrivă a aplicaţiei mobile şi a Clubului CCC consolidează prezenţa grupului pe una dintre pieţele cheie unde compania CCC operează. Suntem convinşi că utilizatorii români vor aprecia ultimele funcţionalităţi ale aplicaţiei, care îmbunătăţesc experienţa de cumpărare zi de zi”, declară Joanna Jozwiak, general manager CCC România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aplicatie,
romania,
lansare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.