Unul dintre cei mai mari producători auto din lume îşi schimbă numele. Procesul a început cu o eroare de proporţii

Postat la 30 martie 2021 196 afişări

Unul dintre cei mai mari producători auto din lume îşi schimbă numele. Procesul a început cu o eroare de proporţii

Volkswagen a publicat accidental un comunicat de presă pe site-ul său cu o lună mai devreme, anunţând un nou nume pentru operaţiunile sale din SUA, Voltswagen of America, subliniind eforturile din domeniul vehiculelor electrice ale producătorului german de automobile, relatează CNBC.

Un purtător de cuvânt al companiei a refuzat să comenteze, dar o persoană familiarizată cu planurile companiei a confirmat autenticitatea comunicatului, care a fost ulterior retras.

Comunicatul spune că schimbarea numelui se aşteaptă să intre în vigoare în luna mai şi a denumit modificarea o „declaraţie publică a investiţiei viitoare a companiei în e-mobilitate”.

Pentru a „păstra elemente ale patrimoniului Volkswagen”, comunicatul spune că firma intenţionează să păstreze culoarea albastru închis a logo-ului VW pentru vehiculele alimentate cu gaz şi să utilizeze albastru deschis pentru a diferenţia „noul brand centrat pe EV”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nume,
volkswagen

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.