UNTOLD nu e pe placul tuturor | Ce reclamaţii au primit organizatorii festivalului la Primăria Cluj-Napoca

Autor: Vasile Magradean Postat la 06 august 2017 376 afişări

Zeci de persoane reclamă la Primăria Cluj-Napoca nivelul de zgomot al muzicii de la festivalul Untold, unele dintre acestea locuind în cartiere situate la mare distanţă faţă de stadionul Cluj Arena şi Parcul Central, unde au loc concertele, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca au declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că unii cetăţeni au reclamat şi faptul că au fost treziţi din somn de focurile de artificii de la orele 2 şi 4 dimineaţa.

”Au fost înregistrate la numărul primarului de la Primăria Cluj-Napoca şi la dispeceratul Poliţiei Locale zeci de reclamaţii în ultimele două zile din partea unor persoane nemulţumite de nivelul crescut al zgomotului muzicii de la festivalul Untold. Au fost sesizări din partea unor persoane care locuiesc în zona stadionului Cluj Arena şi Parcului Central, unde se desfăşoară festivalul, sau în cartierul Grigorescu, situat în vecinătate, dar şi din cartierele Zorilor şi Gheorgheni, care se află la mare distanţă de locul de desfăşurare a festivalului. Unele persoane au reclamat şi faptul că au fost trezite din somn de focurile de artificii din noaptea de joi spre vineri şi în cea de vineri spre sâmbătă de la ora 2 şi de la 4 dimineaţa”, au spus sursele citate.

Organizatorii Untold au susţinut, sâmbătă, că nivelul de zgomot înregistrat se încadrează în limitele normale.

Potrivit acestora, joi, în prima zi a festivalului au participat peste 76.000 de persoane iar vineri, în cea de-a doua zi, peste 82.000.

Sâmbătă, în cea de-a treia zi a Untold, va urca pe scena principală amplasată pe stadionul Cluj Arena artitul Armin van Buuren, care a fost prezent şi la primele două ediţii ale festivalului. Acesta va susţine concertul în noaptea de sâmbătă spre duminică începând cu ora 3.

Untold se desfăşoară la Cluj-Napoca în perioada 3 – 6 august.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
UNTOLD,
RECLAMAŢII,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.