UniCredit Ţiriac Bank iese cu o ofertă de internet banking gratuit pe şase luni

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 07 decembrie 2011 65 afişări

UniCredit Ţiriac Bank a lansat o ofertă de internet banking pentru persoane fizice, incluzând deschiderea gratuită a unui cont bancar, primirea unui card de debit şi a dispozitivului digipass, toate cu administrarea fara costuri in primele şase luni.

Gratuitatea este valabilă pentru persoanele fizice care se înscriu online pentru serviciul Online B@nking, în pagina dedicată campaniei, care cuprinde tutoriale video şi demo-uri interactive, o listă de întrebări frecvente, o secţiune de suport şi formularul de înscriere prin care clienţii pot contracta gratuit serviciul. Oferta este valabilă până la 31 decembrie 2011.

"Online B@nking reprezinta unul dintre cele mai dinamice servicii oferite de banca noastră. Estimam ca la finalul acestui an numarul total de utilizatori Online B@nking de la UniCredit Ţiriac Bank va fi cu 25% peste nivelul de la sfârşitul lui 2010", a declarat Bogdan Spuza, director Marketing şi Segmente în cadrul diviziei de retail a UniCredit Ţiriac Bank.

După primele nouă luni ale anului, numărul utilizatorilor serviciului Online B@nking a ajuns la 101.000, în creştere cu 21% faţă de sfârşitul lui 2010.

Serviciul de Online B@nking al UniCredit Tiriac Bank permite constituirea şi prelungirea depozitelor la termen sau activarea altor servicii, precum Info SMS, fără deplasarea la bancă. De asemenea, plata facturilor la utilităţi este gratuită prin serviciul de Online B@nking, în baza convenţiilor încheiate de către UniCredit Ţiriac Bank cu furnizorii.

Pentru clienţii serviciului, "tranzacţiile pot fi chiar si 100% gratuite, daca vorbim despre plăţi efectuate între conturi UniCredit Ţiriac Bank, şi cu 50% reduse faţă de casierie, dacă sunt efectuate către alte bănci", subliniază Bogdan Spuza.

Serviciul este activ permanent, iar clienţii beneficiază de asistenţă prin telefon, e-mail sau mesaje online, de luni până vineri între orele 9:00 şi 19:00.

UniCredit Ţiriac Bank, a cincea bancă din România după valoarea activelor, face parte din reţeaua grupului italian UniCredit, cel mai mare grup bancar din Europa Centrală şi de Est şi unul dintre cele mai mari din Europa. Banca are circa 544.000 clienţi, pe care îi deserveşte prin intermediul a peste 240 de sucursale.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/unicredit-tiriac-bank-iese-cu-o-oferta-de-internet-banking-gratuit-pe-sase-luni-9034345
9034345
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.