Unde sa te angajezi in tara? Vezi orasele si domeniile cu cele mai multe posturi vacante

Postat la 20 octombrie 2010 7 afişări

Piata locurilor de munca da semne de revenire la finele anului, chiar daca oferta este in continuare de doua-trei ori mai mica decat in anii anteriori. Pe langa cele peste 10.000 de locuri de munca pe care le ofera saptamanal ANOFM, site-urile private de recrutare au adunat intre 6.000 si 12.000 de posturi vacante.

Cel mai bine reprezentate domenii sunt vanzarile, serviciile cu clientii, industria IT sau marketingul, iar orasele in care ai cele mai multe sanse de angajare sunt Bucurestiul, Clujul, Iasiul ori Timisoara.

Cele mai multe oferte se adreseaza persoanelor cu studii medii si profesionale, respectiv 11.739 de posturi vacante. Persoanele cu studii superioare au la dispozitie doar putin peste 500 de locuri de munca.

Detalii pe www.incont.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/unde-sa-te-angajezi-in-tara-vezi-orasele-si-domeniile-cu-cele-mai-multe-posturi-vacante-7504796
7504796
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.