Unde gasesti cel mai ieftin iPhone 4

Postat la 17 octombrie 2010 39 afişări

iPhone 4 a starnit o adevarata nebunie in Romania, iar retailerii se intrec in oferte in dorinta de a castiga cat mai multi bani si clienti deopotriva. Cu toate acestea, preturile nu difera foarte mult, asta daca nu accepti un abonament, dar economii tot se mai pot face. Va prezentam in continuare cele mai bune oferte de iPhone 4 de pe piata! Singura absenta notabila este Vodafone, care va aduce produsul d-abia in cateva luni!

Deci, daca nu mai aveti rabdare si sunteti abonat Orange sau vreti sa-l cumparati "la liber", sa vedem ce zice piata despre asta!

Unele dintre cele mai bune oferte din tara par a fi la adriangsm.ro. Numai ca ar trebui sa aveti grija pentru ca poate fi destul de riscant sa cumparati un telefon nedeblocat.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
iPhone,
Vodafone
/actualitate/unde-gasesti-cel-mai-ieftin-iphone-4-7487314
7487314
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.