Una din cele mai importante legi pentru toţi oamenii care deţin afaceri in România

Postat la 14 iunie 2018 245 afişări

Acţionarii vor putea scoate bani din companie prin dividende de mai multe ori pe an, în urma aprobării de către Camera Deputaţilor a unei legi care oferă posibilitatea firmelor de a plăti dividende şi trimestrial, nu doar nu doar o singură dată cum stabileşte legislaţia actuală.

Una din cele mai importante legi pentru toţi oamenii care deţin afaceri in România

Legea pentru modificarea şi completarea Legii contabilităţii nr.82/1991, modificarea şi completarea Legii societăţilor nr.31/1990, precum şi modificarea Legii nr.1/2005 privind organizarea şi funcţionarea cooperaţiei a fost votată în Camera Deputaţilor pe 13 iunie.

 

Legea prevede că repartizarea profitului se înregistrează în contabilitate pe destinaţii, trimestrial şi după aprobarea situaţiilor financiare anuale, astfel:

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.