Un tânăr ridicat de la propria nuntă în baza unui mandat european de arestare va fi extrădat

Autor: Tibi Bujdei Postat la 08 iunie 2015 286 afişări

Un botoşănean de 23 de ani, acuzat de către autorităţile germane de trafic de persoane, privare de libertate, viol şi vătămare corporală periculoasă şi ridicat, în urmă cu o săptămână, de la propria nuntă, dintr-un restaurant din Suceava, va fi extrădat, în baza unei decizii a Curţii de Apel Suceava.

Curtea de Apel Suceava a decis, luni, predarea către autorităţile germane a lui Liviu Muraru, un botoşănean de 23 de ani, ridicat, în urmă cu o săptămână, în baza unui mandat european de arestare, de la restaurantul unde avusese loc nunta sa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, instanţa a admis, luni, cererea de executare a mandatului european de arestare emis în 22 mai 2015 de Procuratura Fulda din Germania, în baza mandatului de arestare emis în data de 27 martie 2015 de Judecătoria Bad Hersfeld, împotriva lui Liviu Muraru.

Curtea de Apel Suceava a dispus predarea lui Muraru autorităţii judiciare emitente, pe baza consimţământului acesteia şi, totodată, a dispus ca, în cazul în care se va pronunţa o pedeapsă privativă de libertate, bărbatul să fie transferat în România, pentru executarea pedepsei.

Botoşăneanul Liviu Muraru a fost ridicat de mascaţi dintr-un restaurant din centrul municipiului Suceava, la finalul nunţii sale.

El este acuzat de autorităţile germane de trafic de persoane, privare de libertate, viol şi vătămare corporală periculoasă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TÂNĂR,
EXTRĂDARE,
Liviu Muraru
/actualitate/un-tanar-ridicat-de-la-propria-nunta-in-baza-unui-mandat-european-de-arestare-va-fi-extradat-14425315
14425315
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.