Un scriitor care a studiat oamenii bogaţi timp de cinci ani a aflat ce gen de persoană evită aceştia

Postat la 01 mai 2016 3234 afişări

86% dintre persoanele bogate luate în calcul în acest studiu aveau obiceiul de a...

Un scriitor care a studiat oamenii bogaţi timp de cinci ani a aflat ce gen de persoană evită aceştia

86% dintre persoanele bogate luate în calcul în acest studiu aveau un obicei simplu. Pe de altă parte, "aceştia au un obiectiv clar în a-şi limita expunerea lor la oameni toxici, negativi", a explicat acesta.

Nu doar acest scriitor sugerează faptul că gândurile negative nu conduc către succes - sau faptul că relaţiile personale ne pot afecta succesul financiar.

Acum un secol, jurnalistul Napoleon Hill a trasat o concluzie similară după ce a cercetat aproape 500 de persoane care au devenit milionari: 

Vedeţi AICI ce a descoperit

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bogati,
oameni,
scriitor,
evitare
/actualitate/un-scriitor-care-a-studiat-oamenii-bogati-timp-de-cinci-ani-a-aflat-ce-gen-de-persoana-evita-acestia-15278867
15278867
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.