Un român este directorul comercial al Ikea în Japonia şi are în subordine peste 300 de oameni

Postat la 03 octombrie 2016 345 afişări

Un român este directorul comercial al Ikea în Japonia şi are în subordine peste 300 de oameni

Ikea deţine în Japonia opt magazine, potrivit site-ului propriu. Prin comparaţie, suedezii au în România un singur magazin, cu vânzări anuale de circa 90-100 milioane de euro. Ikea deţine în Japonia opt magazine, potrivit site-ului propriu. Prin comparaţie, suedezii au în România un singur magazin, cu vânzări anuale de circa 90-100 milioane de euro.

Executivul român Tony Dumitru Vatuiu ocupă de circa un an poziţia de director comercial în cadrul retailerului de mobilă Ikea în Japonia, fiind totodată responsabil de logistică, vânzări şi mar­keting pentru operaţiunile din zona Tokyo Bay ale companiei suedeze. El are în subordine o echipă de opt manageri şi alţi 300 de salariaţi.

„Lucrez direct cu opt manageri şi aproximativ 300 de muncitori. Sunt responsabil nu doar de partea comercială, dar mai ales de dezvoltarea oamenilor cu care lucrez, astfel încât atunci când va veni ziua plecării mele din Japonia să am încrederea să pre­dau ştafeta unei echipe stabile, competente şi pregătite pentru viitoarele provocări. Ikea Japonia este într-o continuă expansiune şi are foarte mare nevoie de oameni competenţi“, spune executivul român.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
japonia,
ikea,
oameni,
roman,
director,
detinere,
magazine,
site

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.