Un oraş din România construieşte un centru comunitar de învăţare permanentă cu servicii gratuite. Va avea săli de de cursuri, ateliere de creaţie şi spaţii de recreere

Postat la 02 iulie 2019 583 afişări

Un nou proiect prinde contur. Reprezentantii Consiliului Judetean Timis urmeaza sa construiasca un centru comunitar, in Parcul Industrial si Tehnologic.

Un oraş din România construieşte un centru comunitar de învăţare permanentă cu servicii gratuite. Va avea săli de de cursuri, ateliere de creaţie şi spaţii de recreere

Consiliul Judetean Timis sprijina implementarea masurilor si parteneriatelor care conduc la imbunatatirea calitatii vietii cetatenilor pe care ii reprezinta. In acest context, institutia a accesat o finantare europeana de peste 1.3 milioane de euro, pentru realizarea si dotarea unui centru comunitar de invatare permanenta. Centrul are deja aprobat studiul de fezabilitate, cu principalii indicatori tehnico-economici ai investitiei asumati de catre proiectant.

 

O etapa premergatoare accesului pe piata fortei de munca o reprezinta si partea vocationala si de consiliere in cariera: prezentarea la interviu, testarea intereselor si aptitudinilor personale, facilitarea participarii la targurile de locuri de munca, facilitarea unor intalniri cu antreprenori locali, cu persoane care lucreaza in resurse umane etc. Centrul comunitar de invatare permanenta construit de Consiliul Judetean va raspunde acestor nevoi sociale.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
construire,
cursuri,
gratuit,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.