Un om sărac a intrat în restaurant: "Ce pot cumpăra cu 2 lei?". Vezi ce răspuns a primit

Postat la 11 septembrie 2017 1267 afişări

Un om al străzii a avut parte de o surpriză în momentul în care a intrat într-un restaurant fast-food pentru a cumpăra de mâncare cu puţinii bani pe care îi avea.

Un om sărac a intrat în restaurant: "Ce pot cumpăra cu 2 lei?". Vezi ce răspuns a primit

Michelle Resendez este mama lui Matthew. Ea fiind mândră de fiul său, i-a distribuit poza, alături de bacşişul primit. Băiatul a primit banii de la un client, care a fost martor la o întâmplare care are loc rar în zilele noastre. Matthew a fost recompensat pentru o faptă cu adevărat bună.

„Momentul de mândrie al mamei. Matthew era la serviciu în această după-amiază, când în restaurant a intrat un om al străzii şi a întrebat dacă există ceva în meniu ce ar putea cumpăra cu doar 50 de cenţi (echivalentul a 2 lei, n.r.). Băiatul l-a întrebat ce şi-ar fi dorit să-şi comande dacă ar avea bani, iar răspunsul a fost simplu: orice pentru a linişti foamea. Atunci Matthew a comandat nişte porţii consistente şi a plătit cu cardul său pentru acel bărbat. El i-a dat nota şi l-a rugat să se aşeze şi să se relaxeze. Povestea se putea sfârşi atunci şi chiar foarte bine, dar o femeie l-a urmărit pe fiul meu în timp ce acesta plasa comanda. Acea femeie a scris companiei despre angajatul lor, care a dat dovadă de o grijă deosebită faţă de clienţi şi în acelaşi timp l-a răsplătit cu un bacşiş generos. Sunt atât de mândră să fiu mama lui şi pentru faptul că am crescut un om cu inimă mare”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.