Un nou tip de magazin apare în România. Unde se deschide primul

Postat la 15 iunie 2018 433 afişări

Kaufland România a inaugurat astăzi primul hipermarket estival amenajat într-un cort pe litoral, în staţiunea Mamaia Nord, judeţul Constanţa.

Magazinul din Mamaia Nord va sta la dispoziţia cumpărătorilor din această zonă până pe 15 septembrie 2018. Are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1400 metri pătraţi, parcarea cuprinde 112 de locuri, iar programul de lucru al magazinului este de luni până sâmbătă între orele 7:30 - 23:00 şi duminică între orele 8:00 - 22:00.

La hipermarketul estival clienţii vor găsi aici legume şi fructe, produse proaspete, alimente de bază, carne şi brânzeturi preambalate, snack-uri, dulciuri, băuturi, produse nealimentare, articole pentru plajă, articole pentru camping şi grătar, drogherie şi un raion dedicat băuturilor răcite. De asemenea, noul magazin estival de pe litoral are şi un punct Grill, unde clienţii pot lua rapid o masă gustoasă.

Acesta este primul magazin deschis de Kaufland în anul financiar 2018 – 2019 (martie 2018 – februarie 2019), compania plănuind deschiderea a 10 noi hipermarketuri în acest exerciţiu şi dublarea bugetului de investiţii alocat expansiunii şi modernizării reţelei, la 200 milioane euro, pentru a veni mai aproape de clienţi şi a le oferi o experienţă de cumpărături actuală, adaptată celor mai noi nevoi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.