Un nou serviciu UPS disponibil în România

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 15 iulie 2015 346 afişări

Un nou serviciu UPS disponibil în România

UPS extinde serviciul de transport marfă UPS Worldwide Express Freight, pentru a doua oară anul acesta, în opt ţări expeditoare şi cinci destinatare, printre care şi România.

Serviciul este destinat transporturilor internaţionale de mărfuri mari în regim urgent, cu livrare într-un anumit interval de timp şi cu valoare ridicată. În urma extinderii serviciului, România, Bulgaria, Serbia şi alte cinci ţări din America Latină au fost adăugate pe lista ţărilor în care acesta este disponibil, venind astfel în întâmpinarea nevoilor clienţilor.

Serviciul oferit de UPS este disponibil acum în 58 de ţări şi regiuni expeditoare şi 56 destinatare.

Cele mai noi ţări destinatare în care este disponibil acest serviciu sunt România, Bulgaria, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Panama şi Serbia.

UPS este lider global în domeniul logisticii, oferind o gamă largă de soluţii, pentru transportul de colete mici şi mărfuri cargo, facilitarea comerţului exterior şi folosirea unor tehnologii avansate pentru o gestionare mai eficientă a lumii afacerilor. UPS deserveşte peste 220 de ţări şi teritorii din întreaga lume.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-nou-serviciu-ups-disponibil-in-romania-14595372
14595372
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.