Un nou restaurant cu specific american s-a deschis în Bucureşti. Ce găsiţi în meniul acestuia
Restaurantul cu specific american Banjo Jack s-a deschis în Bucureşti, cu o săptămână înainte de Crăciun. Rezultatul unei investiţii de 250.000 de euro, acesta este este realizat după modelul localurilor din oraşul Chicago, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii acestuia.
De altfel, reţetele din meniul restaurantului sunt creaţia lui Chef Paco Ruiz, care deţine în Chicago un lanţ de 8 restaurante. Bonul mediu este de 70 de lei pentru o persoană.
Cu o capacitate de 120 de locuri, în cadrul acestuia lucrează 10 angajaţi, iar în următoarele săptămâni, numărul lor va ajunge la 40. Piaţa restaurantelor din România este tot mai dinamică iar acest lucru se vede în investiţiile care depăşesc 7 miliarde de lei, din care Bucureştiul deţine o cotă de 67%. Piaţa HoReCa din România depăşeşte în acest moment 30.0000 de restaurante.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro