Un nou pol de birouri? Gameloft şi Ubisoft se uită la viitoarele birouri Portland Trust de la Jiului

Postat la 06 iunie 2019 243 afişări

Companii de software analizează posibilitatea de a-şi muta birourile lângă staţia de metrou Jiului, unde cei de la Portland Trust au cumpărat platforma Pajura pentru a construi un proiect office, potrivit datelor din piaţă.

Un nou pol de birouri? Gameloft şi Ubisoft se uită la viitoarele birouri Portland Trust de la Jiului

 Printre companiile care s-ar fi arătat interesate de proiectul de la Jiului se numără Gameloft şi Ubisoft. Cei de la Ubisoft ar putea închiria 15.000 mp potrivit surselor citate.

 

Dezvoltatorul imobiliar Portland Trust, care în luna mai a acestui an a vândut proiectul Oregon Park din Pipera către Lion’s Head Investments, într-o tranzacţie estimată la circa 165 mil. euro, a achiziţionat în toamna anului trecut un teren de 16.000 mp pe Str. Jiului aproape de b-dul Bucureştii Noi. Vânzătorul a fost compania Pajura SA, controlată de Florin Eugen Vârlan.

 

Terenul are în imediata vecinătate staţia de metrou Jiului, străzile şi bulevardele din zonă sunt modernizate şi are acces rapid către centru şi către aeroport. Zona reprezintă o continuare naturală a polului de birouri din Expoziţiei care este lângă staţia de metrou 1 Mai

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
birouri,
trust,
uitare,
proiect,
companii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.