Un nou parteneriat între retailul alimentar şi piaţa de delivery: foodpanda va livra produse din portofoliul Kaufland România

Autor: Andra Stroe Postat la 29 octombrie 2020 58 afişări

Un nou parteneriat între retailul alimentar şi piaţa de delivery: foodpanda va livra produse din portofoliul Kaufland România

Foodpanda, cea mai mare platformă de food ordering din România, anunţă lansarea unui parteneriat cu lanţul de hipermarketuri Kaufland România, pentru livrarea rapidă a produselor la domiciliul clienţilor. Pentru început, serviciul va fi disponibil în Bucureşti şi zonele limitrofe, Timişoara, Iaşi şi Galaţi, urmând ca parteneriatul să fie extins la nivelul mai multor oraşe din ţară, până la sfârşitul acestui an.

Începând de săptămâna aceasta, utilizatorii platformei foodpanda vor avea acces la peste 3.500 de produse alimentare şi nealimentare comercializate de Kaufland, disponibile pentru comandă la domiciliu, urmând ca numărul acestora să se dubleze în perioada imediat următoare.

Serviciul de livrare a produselor din magazinele Kaufland România prin foodpanda va acoperi toate categoriile, astfel că, pe lângă alimente de bază, clienţii vor putea comanda fructe şi legume proaspete, lactate, carne şi produse proaspete de măcelărie sau produse congelate.

Potrivit foodpanda, timpul mediu de livrare a produselor comercializate de Kaufland va fi de aproximativ 60 de minute de la momentul plasării comenzii în aplicaţie. „Pentru început, clienţii vor putea efectua comenzi zilnic în intervalul de timp 10:00-22:00, urmând ca până în decembrie programul să fie extins la 8:00-23:00 la nivel naţional şi 8:00-1:00 în Bucureşti. Valoarea minimă a unei comenzi este de 50 de lei, iar greutatea maximă acceptată este de 20 kilograme. Taxa de livrare pentru fiecare comandă are o valoare unică de 4,99 lei", menţionează reprezentanţii foodpanda într-un comunicat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
produse,
kaufland,
livrare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.