Un medic scandalagiu, care a fost reangajat, a fost concediat din nou din cauza situaţiilor generate

Postat la 05 iunie 2019 179 afişări

Medicul urolog Mugur Riza, de la Spitalul Judeţean Dolj, care a fost concediat, anul trecut, pentru abateri disciplinare, apoi repus în funcţie după ce a câştigat dreptul în instanţă, a fost dat afară din nou, miercuri, din cauza conflictelor cu colegii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un medic scandalagiu, care a fost reangajat, a fost concediat din nou din cauza situaţiilor generate

Potrivit managerului Spitalului Judeţean Dolj, Eugen Georgescu, medicul Mugur Riza a fost concediat din nou, miercuri, pentru că în câteva luni de la revenirea pe post prin decizia instanţei, acesta a fost implicat în peste 30 de situaţii conflictuale.

Medicii din secţia de urologie a Spitalului Judeţean Craiova au depus pe numele doctorului Riza mai multe sesizări la Comisia de disciplină, astfel că, miercuri, a fost emisă a doua Decizie de încetare a contractului de muncă şi i s-a înmânat medicului Mugur Riza.

Prima decizie de încetare a contractului de muncă a fost luată în luna octombrie 2018 şi a fost contestată de medic în instanţă, acesta reuşind ca la sfârşitul lunii februarie 2019 să revină pe post şi a obţinut chiar şi plata salariilor din octombrie şi până la reangajare.

Hotărârea Tribunalului Dolj a fost atacată cu apel de juriştii Spitalului de Urgenţă Craiova. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Curţii de Apel Craiova, instanţă care s-a pronunţat pe 29 mai. Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au respins ca nefondat apelul formulat de unitatea medicală.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medic,
concedieri,
cauza,
instanta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.