Un lucru este cert, de aceasta dată reacţia autorităţilor a fost eficientă şi rapidă, afirmă premierul Florin Cîţu, după incendiul de la Institutul Matei Balş din Capitală

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 29 ianuarie 2021 28 afişări

Un lucru este cert, de aceasta dată reacţia autorităţilor a fost eficientă şi rapidă, afirmă premierul Florin Cîţu, după incendiul de la Institutul Matei Balş din Capitală

Un lucru este cert, de aceasta dată reacţia autorităţilor a fost eficientă şi rapidă, afirmă premierul Florin Cîţu, după incendiul de la Institutul Matei Balş din Capitală: „În aceasta dimineaţă o tragedie a lovit Bucureştiul.  Din păcate, cu victime”.

„În aceasta dimineaţă o tragedie a lovit Bucureştiul. Din păcate, cu victime. În primul rând transmit sincere condoleanţe familiilor îndoliate”, scrie, vineri, pe Facebook, Florin Cîţu.

El menţionează că „din primul moment” am activat Planul Roşu şi împreună cu Ministerul de Interne şi prefectul municipiului Bucureşti a luat toate măsurile ca situaţia să fie stabilizată rapid.

„În acelaşi timp au fost identificate locuri în alte spitale din Bucureşti unde au fost transferaţi imediat mai mulţi pacienţi. M-am asigurat că transferul s-a făcut în condiţii sigure. Un lucru este cert, de această dată reacţia autorităţilor a fost eficientă şi rapidă. Despre cauze şi responsabili discutăm după ce avem toate informaţiile”, conchide premierul.

Un incendiu a izbucnit în vineri dimineaţă într-un corp de clădire al spitalului Matei Balş. Au fost evacuaţi în jur de 120 de pacienţi. Iniţial autorităţile au anunţat trei victime, iar un pacient în stare gravă a fost intubat, dar a murit şi el.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cîţu,
incendiu,
matei

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.