Un jucător din piaţa locală de cosmetice şi îngrijire donează viziere către personalul medical

Autor: Andra Stroe Postat la 08 aprilie 2020 84 afişări

Un jucător din piaţa locală de cosmetice şi îngrijire donează viziere către personalul medical

Ca urmare a unei solicitări venite din partea Fundaţiei Regina Maria, de a sprijini personalul medical cu echipamentele necesare în lupta contra coronavirusului, reprezentanţii Avon România, au decis să doneze 5.000 de viziere pentru personalul medical din spitalele româneşti, echipamentele fiind produse de către tipografia Amma Print.

Vizierele se distribuie zilele acestea către următoarele spitale: Spitalul Clinic Colentina, Institutul Naţional de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Balş, Spitalul Clinic Colţea, Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan" Bucureşti şi Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Dr. Carol Davila Bucureşti, clinica Fundaţiei Regina Maria din Bucureşti, Spitalul Municipal din Roşiori de Vede şi Spitalul General Căi Ferate Drobeta Turnu Severin.

Compania a hotărât să doneze şi suma de 10.000 euro către Hospice Casa Speranţei pentru a-i ajuta să îşi desfăşoare în continuare serviciile de îngrijire a persoanelor care se confuntă cu problemele unor boli incurabile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
spital,
boli

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.