Mega Image se pregăteşte să inaugureze şapte magazine. În ce oraşe vor fi deschise noile unităţi

Autor: Andra Stroe Postat la 08 aprilie 2020 522 afişări

Mega Image se pregăteşte să inaugureze şapte magazine. În ce oraşe vor fi deschise noile unităţi

De la începutul anului şi până în luna martie, retailerul Mega Image a deschis în piaţa locală 17 magazine noi, 11 în format Mega Image şi şase în format Shop&Go. Dintre acestea, nouă unităţi au fost deschise în Bucureşti şi Ilfov, trei în Cluj, două magazine în Timişoara, şi câte un magazin în Braşov, Prahova şi Dâmboviţa.

„În această perioadă, care pune la încercare economia, e important să continuăm investiţiile, să ne implicăm şi să o susţinem prin noi locuri de muncă. Acum mai mult decât oricând venim alături de noi comunităţi şi le oferim tot ce au nevoie pentru necesarul de alimente în apropierea casei, prin formatele noastre de magazine de proximitate. Încurajăm toţi clienţii noştri să aleagă produsele de la producătorii locali, în special legumele de sezon Gusturi Româneşti, pe care le aducem în magazine direct de la fermieri români, proaspete, imediat după ce au fost culese,” afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

În lunile aprilie şi mai, sunt programate pentru deschidere şapte magazine noi Mega Image şi Shop&Go în Ilfov, Bacău, Timişoara, Cluj şi Iaşi. „Pentru toate deschiderile de noi magazine, Mega Image va contribui şi la crearea de noi locuri de muncă şi va angaja noi colegi în echipă, poziţiile comerciale specifice de lucru în magazine”, spun reprezentanţii companiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazine,
mega image,
deschidere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.