Un fost director în BCR a fost numit preşedinte al Consiliului de Administraţie al Conpet

Autor: Monica Juganaru Postat la 21 ianuarie 2014 67 afişări

Un fost director în BCR, Dan Weiler, a fost numit marţi preşedinte al Consiliului de Administraţie (CA) al companiei de stat Conpet Ploieşti (COTE), anterior acesta ocupând poziţia de preşedinte interimar.

Weiler a fost director Corporate Finance&Investment Banking la BCR în perioada 2009-2012, iar în prezent este consultant independent.

Din CA mai fac parte directorul general al Conpet, Liviu Ilaşi, Darius Meşca - fost secretar de stat în Ministerul Economiei, Cristiana Chiriac- reprezentant al Ministerului Economiei, Radu Bugică -membru în CA al Transelectrica, Roxana Gheorghe - membru în CA la Neptum Câmpina şi Soceram Bucureşti şi Dragoş Dinu - fost director general al Domo Retail.

Administratorii au fost aleşi prin metoda votului cumulativ pentru o perioadă de patru ani.

Compania este controlată de stat, prin Departamentul pentru Energie, şi operează sistemul naţional de transport al produselor petroliere.

Acţiunile Conpet sunt listate la BVB, ultimul schimb de marţi cu aceste titluri fiind realizat la un preţ de 45 lei, în scădere cu 1,1% faţă de referinţă. La această cotaţie, capitalizarea companiei este de 393,91 milioane lei (86,95 milioane euro).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-fost-director-in-bcr-a-fost-numit-presedinte-al-consiliului-de-administratie-al-conpet-11940482
11940482
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.