Un fost director executiv al HBO, responsabil pentru producerea serialului „Game of Thrones”, a semnat un contract pe cinci ani cu serviciul de streaming Apple TV Plus

Autor: Eduard Ivanovici Postat la 03 ianuarie 2020 137 afişări

Un fost director executiv al HBO, responsabil pentru producerea serialului „Game of Thrones”, a semnat un contract pe cinci ani cu serviciul de streaming Apple TV Plus

Richard Plepler, fostul preşedinte şi director executiv al HBO, a semnat un contract de producţie pe cinci ani cu Apple TV Plus. Înţelegerea dintre Apple şi noua companie de producţie lansată de Plepler, Eden Productions, implică serii TV originale, filme artistice de lung metraj şi documentare, potrivit Business Insider.

„Sunt încântat să lucrez cu Zack (Van Amburg), Jamie (Erlicht) şi echipa remarcabilă de la Apple care şi-a arătat cu adevărat susţinerea faţă de viziunea mea pentru Eden încă din prima zi. Show-urile pe care Zack şi Jamie le-au produs, «The Crown» şi «Breaking Bad», se numără printele cele pe care le admir cel mai mult. Apple este una dintre cele mai creative companii din lume, şi este locul ideal pentru noua mea companie de producţie”, a declarat Plepler.

Compania acestuia se va concentra în jurul câtorva programe high-profile. În prezent, Plepler îşi construieşte o mică echipă de executivi în New York pentru a a-şi putea pune baza companiei de producţie. Discuţiile dintre Plepler şi noii executivi video din cadrul Apple TV Plus, Zack Van Amburg şi Jamie Erlicht, s-a întins pe o perioadă de mai multe luni de-a lungul anului trecut.

Mişcarea vine după ce Plepler renunţa la poziţia de preşedinte şi director executiv al HBO în luna februarie a anului trecut în timpul unor restructurări în interiorul companiei mamă WarnerMedia, după ce petrecuse 28 de ani în timpul companiei. Serviciul de streaming Apple TV Plus a fost lansat în noiembrie 2019 şi a început să furnizeze un număr mic de conţinut original, incluzând „The Morning Show” cu Jennifer Aniston.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apple,
tv,
executiv,
hbo,
contract

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.