Un designer german a inventat "lacătul Nutella"

Postat la 01 septembrie 2015 447 afişări

Un designer german a inventat "lacătul Nutella"

Crema de ciocolată Nutella este unul din acele produse care pot să dispară în doar câteva minute; din fericire, designerul german Daniel Schobloch a venit cu o idee excelentă în ajutorul celor care rămân des fără desertul lor preferat: un lacăt care se ataşează pe capacul borcanului de Nutella.

Numit "lacătul Nutella", dispozitivul este realizat din fibră acrilică şi vine împreună cu două chei. "Totul a început ca o glumă", povesteşte Schobloch. "Un prieten era efectiv disperat deoarece copiii săi îi furau crema de ciocolată".

Prietenii lui Schobloch s-au arătat încântaţi de idee, aşa că designerul a postat dispozitivul şi pe eBay. Succesul a fost neaşteptat, aşa că germanul a început să producă tot mai multe "lacăte Nutella." Preţul de vânzare este de 10 euro.

Schobloch a patentat ideea, sperând să o poată duce într-o zi în supermarket-urile din toată lumea.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-designer-german-a-inventat-lacatul-nutella-14696198
14696198
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.