Un consorţiu de trei firme a câştigat un contract de 114 mil. de euro cu CFR SA

Autor: Mirabela Tiron Postat la 31 ianuarie 2013 17 afişări

Consorţiul format din firmele Alstom Transport, Alcatel Lucent România şi Pas 97 a câştigat un contract în valoare de 498 de milioane de lei (114 mil. euro) în urma licitaţiei organizate de CFR SA pentru achiziţia de lucrări de execuţie ale instalaţiilor de semnalizare pe două rute de cale ferată.

Consorţiul format din firmele Alstom Transport, Alcatel Lucent România şi Pas 97 a câştigat un contract în valoare de 498 de milioane de lei (114 mil. euro) în urma licitaţiei organizate de CFR SA pentru achiziţia de lucrări de execuţie ale instalaţiilor de semnalizare pe două rute de cale ferată. Este vorba de proiectul „Lucrări de execuţie instalaţii de semnalizare, ERTMS, GSM-R, centralizare electronică şi centrul de control operaţional Simeria”, aferent secţiunilor de cale ferată Coşlariu-Simeria şi Coşlariu-Sighişoara. Sursa de finanţare este asigurată din fonduri de coeziune nerambursabile de la Comisia Europeană în proporţie de 85% şi contribuţia de la bugetul de stat în proporţie de 15%, potrivit oficialilor CFR SA. Perioada de execuţie a lucrărilor este de 40 de luni. Criteriul de atribuire a fost oferta cea mai avantajoasă ca preţ, cu o pondere de 80% pentru componenta financiară şi 20% propunerea tehnică.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cfr sa,
contract,
achizitie
/actualitate/un-consortiu-de-trei-firme-a-castigat-un-contract-de-114-mil-de-euro-cu-cfr-sa-10536293
10536293
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.