Un broker sud-coreean s-a sinucis dupa scaderea actiunilor la bursa din Seul

Postat la 10 august 2011 11 afişări

Un broker sud-coreean s-a sinucis, aruncandu-se de la etajul al 18-lea al blocului in care locuia, posibil din cauza recentei caderi inregistrate la burse, care provocase pierderi importante pentru clientii sai, a anuntat miercuri politia sud-coreeana, citata de AFP.

Trupul neinsufletit al barbatului de 48 de ani a fost gasit langa cladirea in care locuia acesta, in orasul Daegu, in sud-estul tarii. Inainte de a muri, victima trimisese mai multe SMS-uri prietenilor, exprimandu-si temerile in legatura cu pietele financiare, a precizat politia sud-coreeana. Mesajele indicau si faptul ca actiunile clientilor sai inregistrasera scaderi, a declarat un purtator de cuvant al politiei din Daegu. Inregistrarile camerelor de supraveghere il arata pe barbat iesind din ascensor la etajul al 18-lea, cu putin timp inainte ca trupul sau sa fie gasit la baza cladirii.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
broker,
prabusire,
seul,
bursa,
sinucidere
/actualitate/un-broker-sud-coreean-s-a-sinucis-dupa-scaderea-actiunilor-la-bursa-din-seul-8597075
8597075
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.