Un barman a vrut să-l asasineze pe preşedintele Camerei Reprezentanţilor din SUA

Autor: Anna Primac Postat la 14 ianuarie 2015 70 afişări

Un barman american a recunoscut că a vrut să-l asasineze pe preşedintele Camerei Reprezentanţilor din Statelor Unite, afirmând că a auzit nişte voci care i-au zis că John Boehner este "diavolul", potrivit unor documente ale poliţiei, obţinute de un canal de televiziune din statul Ohio.

Michael Hoyt a fost barman la Wetherington Country Club din West Chester, unde Boehner, al treilea cel mai important oficial din SUA după preşedintele Barack Obama şi vicepreşedintele Joe Biden, este membru şi îşi petrecea deseori timpul.

Hoyt a ameninţat că îl va ucide pe Boehner în octombrie, după ce fusese concediat, potrivit documentelor poliţiei Capitoliului, care este responsabilă cu paza şi securitatea Camerei şi Senatului.

Michael Hoyt a fost inculpat pe 7 ianuarie.

El a telefonat poliţiei pentru a mărturisi că vocile pe care le aude în maşina sa afirmă că John Boehner este răul şi singurul responsabil de virusul Ebola.

Hoyt, căruia vocile i-ar fi spus, de asemenea, că el este Hristos, a explicat la telefon că are asupra lui un pistol încărcat, "îl va ucide pe Boehner şi va dispărea".

El a mai mărturisit că i-ar fi fost uşor să îl otrăvească pe John Boehner, deoarece nimeni nu gustă băuturile acestuia şi nu supraveghează prepararea lor.

De fapt, Hoyt l-a servit pe Boehner cu băutură în repetate rânduri, însă nu a trecut niciodată la acţiune, potrivit documentelor publicate marţi.

"Preşedintele Boehner este informat despre această situaţie. El mulţumeşte sincer serviciilor FBI (poliţia federală), poliţiei Capitoliului, precum şi autorităţilor locale din Ohio pentru eforturile depuse", a declarat purtătorul de cuvânt al lui Boehner, Michael Steele.

Potrivit presei americane, Hoyt a fost internat într-un spital din Cincinnati pentru a fi observat şi examinat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
ATAC,
/actualitate/un-barman-a-vrut-sa-l-asasineze-pe-presedintele-camerei-reprezentantilor-din-sua-13764156
13764156
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.